Bag om linsen med fotograf Allan Hansen

Det helt rigtige gode billede har både dybde og teknisk en høj kvalitet.

For mig er det helt rigtige billede taget, når jeg bagefter kigger på billedet og kan huske alt i situationen - fra hvordan vejret var, til følelsen i situationen, til hvad der skete før og efter. Det er dybde, og det er bare sådan, det skal være.

Kongepingvin og Allan Hansen

Inspiration

Min grundlæggende inspiration, i alt det jeg laver, kommer fra naturen. Jeg arbejder bedst med tingene, som de er på naturens præmisser.

Mål

Billeder som fortæller en historie.
Øjebliksbilleder af virkeligheden.
Fotos som påvirker følelserne i en eller anden retning.

Mission

Udover min passion for at tage gode billeder, har jeg en mission om at åbne verdens øjne for vores fantastiske og skrøbelige natur.

Pas på naturen

Lokalt arbejder jeg bl.a. på at forbedre naturen og biodiversiteten i Isefjorden, og især på at forbedre forholdene for marsvin. Ise er et gammelt ord for marsvin, så Isefjorden er Marsvinefjorden.
Vandplanerne bør gøre det bedre, men desværre modarbejder muslingefiskeriet den generelle forbedring af vandmiljøet i fjorden.
Jeg er også medlem af forskellige naturorganisationer som DOF (Dansk Ornitologisk Forening), og støtter kampen for at bevare albatrossen

Kontakt
Fotograf Allan Hansen med Canon Kamera


Naturfotograf Allan Hansen
Ågerupvej 50
Arnakke ved Holbæk
DK-4390 Vipperød
Danmark

Web:  www.photosension.dk


  • Tlf
  • +45 40829605
  • Mail
  • info (at) photosension.dk


Bag om linsen med fotograf Allan Hansen - Photosension.dk
Billeder som fortæller en historie. Øjebliksbilleder af virkeligheden. Fotos som påvirker følelserne i en eller anden retning. Fotograf Allan Hansen.